Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
oli

Kolléganők

Oli Via · 2 hónapja
Van, hogy megnősülsz, és imádod a párod... de ezzel párhuzamban van, hogy olyan kedves, csinos (és itt finoman fejeztem ki magam) kolléganőket ad az élet,hogy elmerengsz úgy a lehetőségeken, hogy "mi lenne ha..." főleg mind ezt egy meeting alatt. Aztán azon kapod magad, hogy a szemed előtt pörög a film, és csak nem tapintható az izgalom, egy apró gondolatból kiindult asszociációt korbácsolva... látod, hogy a kollégák folytatják a megbeszélést, de te éppen képzeletben Katinkát nyálazod össze a legérzékenyebb domborulatain. Mint a kis költségvetésű filmekbe bejátszott snittek, olyan az egész. Még a "Zwufff" hangot is hallod, hogy hirtelen "visszadob" az agyad a valóságba.
Az órádra nézel, látod eltelt 5 perc... összerakod a képet, hogy a kollégák eddig folyamatosan magyaráztak... de vajon miről? És percekkel később látod magad előtt Katinka2t, aki éppen ma szoknyában van... és a folyamat kezdődik előröl. "Borzalmas," hogy engednek olyan reprezentatív hölgyeket dolgozni, akik ruhában is 10/10-esek.
Mindenki magából indul ki, de ha te is vigyorogsz, míg ezt olvasod tudod, hogy ez nem csak az én sztorim... Veled is megtörtént, talán pont Gizivel. Mit mondjak?... úgy szép az élet, ha zajlik. Ha már hűséget fogadtam, élek azzal a jogommal, hogy "ébren is álmodjak".

Csóka család!
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Oli Via
Sziasztok! Via Oli vagyok, a továbbiakban csak szimplán Oli. :) Nem ez a hivatalos nevem, ez csak egy alterego. A valóséletben egy nős, kultúrált még gyermektelen ember vagyok, aki felelősségteljes munkakörben dolgozik. Ennek értelmében a személyes történeteknek a sztorija lesz valós, a szereplők és nevek nem. Nem szertnék senkit megbántani, csupán olyan aspektusból mutatom be önmagam, amilyenben seki nem ismer. Ezt nem nyelvtani helyesírási, és nem is szakmai alapokon írom, csupán jó lenne anoním módon kiadni magamból bizonyos dolgokat, melyek kinek-kinek elgondolkodtatóak, vagy viccesek. Olvasgass bátran. Fontos megjegyezni, hogy ezt a blogot nem éppen a kiskorú társadalomnak célzom. Nem kifejezetten erotikus a töltetete, de biztos lesz benne ilyen is. Vizsont a kifejezés módhoz, kell bizonyos érettség. Így nem vállalok felelősséget, ha valaki, vagy valakinek a gyermek az általam létrehozott feljegyzések alapján bármilyen ostobaságot művel! A témák nem lesznek lineárisak, vagyis egymás után különböző témák jönnek. akinek tetszik, esetleg ossza meg bátran a közösségi oldalakon. Kellemes időtöltést! :)