Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
oli

First off

Oli Via · 2 hónapja
Ez az első pár mondatom, így azt hiszem a legjobb, ha kicsit felvázolom az életem. Nagy város közelében élek. Van egy szép autóm, házam. Van egy macskám: Alkesz aki jó fej és mindig van hozzám 1-2 jó szava. A munkám jó, egy versenyszférában lévő cégnél dolgozom, mint Árpi' (R3,14) aki "jó munkásember" volt.
A munkámat szeretem, és szívesen megyek dolgozni. A pénzemből megélek. Hitelem van, de már csak néhány évig.
Szeretem a műszaki dolgokat, és a finom kajákat. Horoszkópban nem hiszek, bár a rám vonatkozó jellemzés javarészt igaz volt rám még évekkel ezelőtt.
Szeretem a vicceket, csak azt nem ha 100-adszor hallom ugyanazt ugyanattól. Szeretem megbámulni az autókat, és néha a lányokat is... főleg a popsit, és az arcukat. (Leszögezném, hogy boldog a házasságom, és nem áll akaratomban megcsalni a nejem, csupán hűséget, és nem vakságot fogadtam.) De ezzel azt hiszem a férfi heteró társadalom java így van. Mármint azzal, hogy asszony, és gyerekek mellett megnézi a strandon a kirakatot.
Így van ezzel az egyik haverom, akinek a nagy lánya hamarosan eléri a jogilag "vágás" érettséget, és hát együtt buliztak a tinik apunál a medencében... tudjátok azok akiknek még minden olyan göbölyű, feszes... és akinek a falatnyi bikini is nagyon jól áll. Mint a haverom, aki azt mondta, hogy azon az estén a feleségének nagyon jó volt, noha gondolatban "nem ő volt felül".
Őrültségre bárki képes, de talán nem bűn az amit nem követünk el, csak gondolunk rá. :)
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Oli Via
Sziasztok! Via Oli vagyok, a továbbiakban csak szimplán Oli. :) Nem ez a hivatalos nevem, ez csak egy alterego. A valóséletben egy nős, kultúrált még gyermektelen ember vagyok, aki felelősségteljes munkakörben dolgozik. Ennek értelmében a személyes történeteknek a sztorija lesz valós, a szereplők és nevek nem. Nem szertnék senkit megbántani, csupán olyan aspektusból mutatom be önmagam, amilyenben seki nem ismer. Ezt nem nyelvtani helyesírási, és nem is szakmai alapokon írom, csupán jó lenne anoním módon kiadni magamból bizonyos dolgokat, melyek kinek-kinek elgondolkodtatóak, vagy viccesek. Olvasgass bátran. Fontos megjegyezni, hogy ezt a blogot nem éppen a kiskorú társadalomnak célzom. Nem kifejezetten erotikus a töltetete, de biztos lesz benne ilyen is. Vizsont a kifejezés módhoz, kell bizonyos érettség. Így nem vállalok felelősséget, ha valaki, vagy valakinek a gyermek az általam létrehozott feljegyzések alapján bármilyen ostobaságot művel! A témák nem lesznek lineárisak, vagyis egymás után különböző témák jönnek. akinek tetszik, esetleg ossza meg bátran a közösségi oldalakon. Kellemes időtöltést! :)